badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Amersfoort speelt matte wedstrijd

Amersfoort heeft zaterdagavond in de thuishal de Juliana van Stolberg een slechte wedstrijd op de mat gelegd.

Amersfoort speelt matte wedstrijd - BC Amersfoort
© BC Amersfoort
Amersfoort speelt matte wedstrijd - BC Amersfoort
© BC Amersfoort +

 

Begonnen werd met een geïmproviseerde opstelling. Coach Residay had niet de beschikking over Natalia Perminova. Zij speelde de halve finale in Saarbrucken van de Bitburger Open, een grand prix gold toernooi.

Maartje Verheul bleef nog aan de kant met een blessure en Ruben Jille kwam net te laat uit Thailand om te spelen. Het team werd aangevuld met Esther Fleurbaay uit team 2.

Gestart met de dubbels, in de vrouwendubbel leek het goed te gaan maar in beide sets kwam het op het einde de klad er in, 1e verlies partij. De mannendubbel leverde wel een punt op, maar Vincent de Vries en Freek Golinski zullen hard moeten werken om hun dubbel zekerder te maken.

Uit de mannen enkelspelen kwam ook één punt, Vincent de Vries speelde een solide partij tegen Hans van Os en was in twee games de baas op het veld. Edwin Ekiring liet de 1e game geruisloos aan zich voorbij gaan, in de tweede game was hij beter bij de les en verloor nipt 24-22 van Leon Nottelman.

De vrouwen Gayle Mahulette en Kirsten van der Valk brachten door simpele winst in de vrouwen enkelspelen de tussenstand van 4-2 op het bord. Waren de afsluitende mixen in de vorige wedstrijd tegen Duinwijck al niet okay, deze avond liep het ook niet. De gelegenheidsmix van Esther Fleurbaay en Michael Fowke knokte wel voor wat ze waard waren, helaas bleek dit niet genoeg. De mix van Freek Golinski en Kirsten van der Valk liep soms wel en soms niet, maar dit was ook deze avond niet genoeg.

Restte een kleurloos 4-4 gelijkspel. Slotermeer drukte de landskampioen met zijn neus op de feiten dat als zij de play-offs willen halen zij hun niveau naar een hoger niveau moeten brengen.

Hopelijk kan de week rust i.v.m. de regiokampioenschappen hier goed aan doen.

geplaatst door

verkregen via BC Amersfoort

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws