Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alex van Zaanen

Eefje Muskens/Selena Piek naar finale Bitburger Open

© Alex van Zaanen+

Eefje Muskens/Selena Piek hebben op de Bitburger Open in Duitsland een geweldige prestatie geleverd. Het Oranje-duo versloeg in de halve eindstrijd van het vrouwendubbel het als derde geplaatste koppel Gabrielle White/Lauren Smith (Engeland) met 21-16 en 21-19.

Zondag spelen Muskens en Piek in de finale van het vrouwendubbel tegen Hui Ern Ng/Hui Lin Ng (4) uit Maleisië.Jacco Arends/Jelle Maas traden in de halve finale van het mannendubbel aan tegen het Deense duo Mads Conrad-Petersen/Mads Pieler Kolding. De als achtste geplaatste Nederlanders verloren helaas met 13-21 en 11-21 van de Denen.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Drie kwartfinales voor Oranje in Hongarije

4 jaar geleden

volgend artikel

Alle training moet tactisch juist zijn

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws