Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Finaledag Carlton GT Cup 2014 bij BC'70 Veluwe

© Badminton Nederland+

BC'70 Veluwe organiseert op zaterdag 24 mei 2014 samen met Badminton Nederland de finaledag van de Carlton GT Cup 2014, het bekertoernooi van Badminton Nederland. Tevens hebben zij een optie om dit vervolgens nog twee jaar te doen.

Uit het ingediende bid van BC'70 Veluwe bleek duidelijk dat zij, naast het organiseren zelf, het evenement gaan inzetten om de eigen vereniging beter op de kaart te zetten en om de badmintonsport lokaal en regionaal te promoten. Tevens zijn er goede plannen en ideeën om op diverse manieren bezoekers naar dit evenement te trekken. Het evenement zal plaats vinden in de Prins Willem-Alexander hal in Epe.

Meer over BC'70 Veluwe

BC'70 Veluwe is op 4 januari 1970 opgericht als BC'70 door een vriendenclub met de badmintonsport als gezamenlijke interesse. De doelstelling is vanaf de oprichting altijd geweest om competitie te spelen op een zo'n hoog mogelijk niveau. Van oudsher is de vereniging dus een 'wedstrijdvereniging' en ook nu nog steeds speelt BC'70 Veluwe in de diverse competities mee. BC'70 Veluwe is in het seizoen 2013/2014 vertegenwoordigd met maar liefst elf teams in de diverse competities.

Twee jaar geleden speelde team 1 nog 2e divisie. Nu speelt het eerste team 3e divisie. BC'70 Veluwe gaat er vanuit het oude niveau van 2e divisie in de nabije toekomst weer te kunnen halen.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Aankondiging Carlton NK 2014

4 jaar geleden

volgend artikel

Vier plekken in achtste finale voor Oranje in Schotland

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws