Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Alex van Zaanen

Goud voor vrouwendubbel Alida Chen/Cheryl Seinen in Slowakije

© Alex van Zaanen+

Alida Chen en Cheryl Seinen hebben voor een fantastische prestatie gezorgd op de Victor Slovak Junior. Het Nederlandse duo veroverde goud in het vrouwendubbel door in de finale Agnes Korosi/Elizaveta Pyatina (Hongarije/Rusland) met 21-13 en 21-7 te verslaan.

Daarnaast greep Seinen de titel in het gemengddubbel met de Tsjech Adam Mendrek. Het als tweede geplaatste koppel won alle partijen tot de finale zeer overtuigend. De finale kon helaas niet gespeeld worden door een blessure bij een van de Poolse tegenstanders en dus was de eerste plaats een feit.

Chen verloor helaas in de halve finale van het vrouwenenkel in drie games van Pyatina.


door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws