SportSport

Jubileumjaar van BC Alouette start met grootse reünie!

Jubileumjaar van BC Alouette start met grootse reünie!

Op vrijdag 8 november bestond badmintonclub Alouette precies 40 jaar. Seizoen 2013-2014 wordt voor deze gelegenheid omgedoopt tot jubileumjaar. De grootse reünie was het eerste evenement van het seizoen.

Ken je BC Druten al?

De avond startte om 19.00 uur met ontvangst en koffie met iets lekkers. Als snel stroomden huidige, maar vooral ook oud-leden binnen. In de kantine bij Sjef heerste een gezellige en warme sfeer. Oud-spelers die elkaar na jaren weer zagen maar ook huidige spelers die bekenden binnen zagen komen, vonden elkaar. Om 20.00 uur werd de avond geopend door Rick Heine, die ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum het prachtige jubileumboekje overhandigde aan alle voorzitters die de club heeft gehad. Daarna werd men verzocht zich om te kleden voor het speciaal opgezette toernooi. Huidige en oud-spelers werden in teams ingedeeld en speelden verschillende wedstrijdjes. Daarbij vielen uiteraard de nodige zweetdruppels, met name bij oud-spelers die ontzettend actief en sportief meededen.

Om 23.00 uur werd de avond verder voortgezet in de kantine. Huidig voorzitter Paul van Veen opende officieel het jubileumjaar door een toost uit te brengen met de inmiddels ruim 130 aanwezigen. De jubileumcommissie had speciaal voor deze avond een heuse BC Alouette Quiz in elkaar gezet met vragen over vroeger en nu. Vooral de vraag hoeveel romances er in 40 jaar Alouette geschiedenis op of naast de baan zijn ontstaan, riep veel reactie op.

Nadat het speciaal ontworpen jubileumshirt was geshowd en alle winnaars hun cadeautjes in ontvangst hadden genomen, kon de muziek aan en werd er gekletst en gedronken tot in de late uurtjes.

De organisatie kan terug kijken op een meer dan geslaagde start van het jubileumjaar en kijkt uit naar de volgende evenementen die nog komen gaan.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!