Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© BC Flair

Recreanten opgelet: schrijf je in voor het eerste ARTT!

© BC Flair+

In het laatste weekend van 2013 organiseert de commissie die ook het succesvolle LRTT (Arnhem) en MRTT (Tijdens de Dutch Open in Almere) voor haar rekening neemt op 28 december 2013 voor het eerst een derde recreantentoernooi: het ARTT in Alphen aan den Rijn. Zij doen dit in samenwerking met BC Flair.

Net als bij de andere twee toernooien kun je zelf een team opgeven waarmee je de gehele dag mix-, dames- en herendubbels speelt. Je zult dus niet uitgeschakeld worden. Voorafgaand aan de eerste wedstrijd ontvang je een lijst met daarop alle wedstrijden die jij en je team die dag spelen. Deze lijst is op maat gemaakt aan de hand van de samenstelling van jouw team, waardoor iedereen hetzelfde aantal wedstrijden speelt. Als team kun je dan zelf bepalen wie welke wedstrijden speelt. Op deze manier kun je gedurende de dag met verschillende partners binnen je team spelen!

Het toernooi is bedoeld is voor recreatieve spelers, dat wil zeggen: recreanten of spelers in de lagere regionale competitieklassen. Ook badmintonners die geen lid zijn van Badminton Nederland zijn ook welkom, aangezien zij tegen een kleine extra bijdrage automatisch lid worden voor 2014.

Wil je meedoen aan dit gezellige (en sportieve) toernooi? Schrijf jezelf en je team dan in via het inschrijfformulier. Meer informatie kun je in de uitnodiging vinden.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Amersfoort komt niet ongeschonden uit dubbelweekend

4 jaar geleden

volgend artikel

TFS Barendrecht blijft puntjes pakken

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws