badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Slotermeer hoopt op goede resultaten tegen van Zijderveld en Almere - BV Slotermeer
© BV Slotermeer

Slotermeer hoopt op goede resultaten tegen van Zijderveld en Almere

Slotermeer hoopt op goede resultaten tegen van Zijderveld en Almere - BV Slotermeer
© BV Slotermeer +

Slotermeer heeft dit weekend een dubbelweekend. Zaterdagavond begint het feest om 19:00 uur in de Laan van Spartaan tegen van Zijderveld. In de eerste wedstrijd van dit seizoen werd dit onderlinge treffen een overwinning voor Slotermeer met 6-2.

Ook nu zullen de Slotermeerders willen gaan voor een goed resultaat om zodoende de stijgende lijn van de afgelopen weken vast te houden. Met van Zijderveld weet je het echter nooit en zaak is het om goed bij de les te blijven en vooral geen rekening te houden met het bescheiden aantal punten dat van Zijderveld tot nu toe heeft weten te scoren.

Zondag om 14:00 uur wordt het team van Slotermeer opgewacht door koploper van de eredivisie, Almere. Daar zal nog meer alles uit de kast moeten om met een goed resultaat later op de dag terug te keren naar Amsterdam.

Kortom een weekendje buffelen en hopelijk met een zeer goede afloop.

geplaatst door

verkregen via BV Slotermeer

vorig artikel

Update training Renske Kwakkenbos op Oro

4 jaar geleden

volgend artikel

Tweede seizoenshelft VELO van start met dubbelweekend

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 24 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws