badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
TFS Barendrecht kruist de degens met de musketiers van Rob Ridder - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht

TFS Barendrecht kruist de degens met de musketiers van Rob Ridder

TFS Barendrecht kruist de degens met de musketiers van Rob Ridder - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht +

A.s. zaterdag 30 november om 18.00 uur zal de terugwedstrijd The Flying Shuttle tegen Duinwijck plaats vinden in Sporthal Lagewei, Barendrecht.

De uitwedstrijd in Haarlem viel in het voordeel uit van Duinwijck met 6-2. De ploeg uit Haarlem is nog zoekende om aansluiting te vinden bij de top 4 voor de play-offs. Voor The Flying Shuttle is het zaak punten te pakken om alsnog de degradatie te ontlopen. Het afgelopen weekend hebben ze 3 punten kunnen toevoegen aan het totaal en moeten nog een inhaalslag maken van 6 punten op nummer 9.

Het zal weer een zware klus worden, maar het team is zeer gemotiveerd en we hopen dat we gespaard blijven van blessures om weer kans te maken op een damesdubbel winstpartij met Jeannette van der Werff en Pascalle van Nielen.

Ook de overige teamleden zijn gegroeid in de afgelopen wedstrijden en hopen dat de spannende partijen in de uitwedstrijd nu zullen uitvallen in het voordeel van The Flying Shuttle. En als Ruben Kweekel zijn vorm kan vast houden biedt dit zeker perspectief.

geplaatst door

verkregen via TFS Barendrecht

vorig artikel

Caljouw genomineerd voor Haags Sporttalent

4 jaar geleden

volgend artikel

DKC ontvangt nummer negen Eredivisie

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 38 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws