Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Google Images

Vier plekken in achtste finale voor Oranje in Schotland

© Google Images+

De koppels Jacco Arends/Selena Piek, Jelle Maas/Jacco Arends, Eefje Muskens/Selena Piek en singlelaar Vincent de Vries hebben de achtste finales gehaald op de Scottish Open.

In het gemengddubbel wonnen Jacco Arends/Selena Piek overtuigend van het Zweedse duo Filip Myhren/Amanda Wallin met 21-6 en 21-7 om zich zo te plaatsen voor de achtste finale. Jelle Maas/Iris Tabeling verloren helaas in de eerste ronde van Christopher Coles/Alyssa Lim (Engeland) met 21-14, 18-21 en 17-21.

Vincent de Vries bereikte knap de laatste zestien in het mannenenkel door de partij tegen Jonathan Dolan (Ierland) met 21-14 en 21-17 te winnen. Erik Meijs verloor in de tweede ronde tegen de als eerste geplaatste Ville Lang (Finland) met 19-21 en 16-21.

Soraya de Visch Eijbergen speelde in het vrouwenenkel een goede partij tegen Kristina Gavnholt (Tsjechië), maar de Nederlandse verloor helaas met 16-21, 21-15, 16-21 van de als vijfde geplaatste Tsjechische.

In het mannendubbel wisten Maas/Arends de wedstrijd tegen Mattijs Dierickx/Freek Golinski (België) met tweemaal 21-17 in hun voordeel te beslissen.

Selena Piek/Eefje Muskens, onlangs de winnaressen op de Bitburger Open, boekte een eenvoudige zege op Ira Banerjee/Jessica Pugh (Engeland). In Glasgow werd het 21-12 en 21-9 voor de Oranje-vrouwen.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Finaledag Carlton GT Cup 2014 bij BC'70 Veluwe

4 jaar geleden

volgend artikel

Vlaar zonder te spelen door op Finnish Junior

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws