Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Almere loopt verder uit in Carlton Eredivisie

© Badminton Nederland+

Koploper van de Carlton Eredivisie, Almere, heeft de voorsprong op de naaste achtervolgers in de twaalfde speelronde vergroot. De Flevolanders wonnen zaterdagavond overtuigend met 8-0 van Roosterse BC.

De nummer twee, VELO, won weliswaar met 6-2 van Slotermeer in Amsterdam, maar zag Almere twee punten uitlopen. Titelhouder Amersfoort, de huidige nummer drie, was zaterdag met 6-2 te sterk voor Victoria in Hoensbroek.

De vierde en laatste play-off plek blijft voorlopig eigendom van DKC. De formatie uit Den Haag won in de eigen sporthal met 7-1 van Van Zijderveld.

TFS Barendrecht, de hekkensluiter in de Carlton Eredivisie, verloor in eigen huis met 8-0 van Duinwijck. Hiermee blijven de Barendrechters op 13 punten steken en is het gat naar de nummer negen, Van Zijderveld, opgelopen tot zeven punten.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Carlton Eredivisie 2013-2014 - speelronde 12

4 jaar geleden

volgend artikel

Ruime overwinning voor DKC

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er is 1 waardering.

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws