Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alex van Zaanen

Badminton Nederland sluit hernieuwde overeenkomst met Yonex

© Alex van Zaanen+

Na afloop van de badmintoninterland tussen Nederland en België in Helmond hebben Badminton Nederland en Yonex een hernieuwde sponsorovereenkomst getekend, die loopt tot en met 2016.

Ton Wijers (bestuurslid Topbadminton bij Badminton Nederland) en Ronald Heijstek (Yonex Benelux) zetten hun handtekening onder het contract.

De hernieuwde overeenkomst is een aanpassing van het huidige contract. Yonex zal als kledingsponsor optreden van nationale selecties van jeugd tot en met senioren bij teamevenementen. De spelers van de Nationale Selectie hebben het recht met hun eigen racketsponsor spelen.

Tevens zal Yonex sponsor blijven van de twee grootste internationale topbadmintonevenementen in Nederland: Yonex Dutch Open en van Yonex Dutch Junior.

Alle betrokken partijen zijn content met de nieuwe overeenkomst. Ronald Heijstek: "We zijn erg blij dat we een vernieuwd contract met Badminton Nederland hebben kunnen sluiten. Daarnaast hebben wij veertig individuele contracten getekend met de spelers uit de selecties."

Ook bestuurslid Ton Wijers is zeer tevreden: "Deze overeenkomst geeft ons de kans om verder te gaan op de ingeslagen weg."

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Nederland klopt België met 5-0 in Helmond

4 jaar geleden

volgend artikel

'Dit bericht is goed nieuws voor de badmintonsport'

4 jaar geleden

Wat vind jij?

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws