Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Google Maps

Badmintonkraker Nederland-België in Helmond

© Google Maps+

Nederland en België nemen het aanstaande vrijdag 13 december (aanvang 19.30 uur) tegen elkaar op tijdens een badmintoninterland in Helmond. Dit spetterende badmintonevenement vindt plaats in de gloednieuwe sporthal Suytkade van Fitland aan de Scheepsboulevard in Helmond.

De gemeente Helmond, Badminton Nederland, Helmondse Badminton Bond en Fitland hebben de handen ineen geslagen om deze editie van de Badmintonderby der Lage Landen mogelijk te maken.

Bondscoach Rune Massing selecteerde de volgende namen die voor Oranje in actie zullen komen op het badmintonfestijn: Eric Pang, Soraya de Visch Eijbergen, Jorrit de Ruiter, Robin Tabeling, Myke Halkema en Iris Tabeling. De Belgische selectie voor de interland, onder aanvoering van bondscoach Alan Mc Ilvain, bestaat uit Lianne Tan, Yuhan Tan, Steffi Annys, Severine Corvilain, Freek Golinski en Matijs Dierickx.

Beide teams zullen een mannenenkel, vrouwenenkel, mannendubbel, vrouwendubbel en gemengddubbel tegen elkaar spelen. Vorig jaar troffen beide landen elkaar in het Belgische Deurne. Nederland won in het hol van de leeuw nipt met 3-2 van de Zuiderburen. Beide enkelspelen gingen destijds verloren, maar Oranje trok alle dubbelspelen naar zich toe.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

CLEAR! 222 is uit

4 jaar geleden

volgend artikel

VELO gemotiveerd voor laatste dubbelweekend

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws