Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Regio Jeugd Circuit

Drukbezet RJC toernooi bij BCRS

© Regio Jeugd Circuit+

Op 14 en 15 december wordt bij Badminton Centrum Ritte-Spijkenisse voor de 2e keer het Regio Jeugd Circuit gehouden.

De regio Zuid-West heeft veel jeugdleden, maar een echt badmintoncircuit was er niet. In het verleden was er het JX circuit. Dit was een goedlopend jeugdcircuit op leeftijdsklasse, echter die opzet veranderde in de loop der jaren. Door de BCRS-spelers Nick Bus en Richard Schouten is er weer een eerste aanzet gemaakt voor een hernieuwd jeugdcircuit voor de regio Zuid-West onder de naam Regio Jeugd Circuit. Voor het tweede seizoen organiseren een aantal badminton verenigingen weer een jeugdtoernooi onder deze naam.

Volgende week komen 150 jeugdige spelers van diverse leeftijdsklassen hun kunsten laten zien in de sporthal Maaswijk. De jeugdige spelers Max Gundlach (Jongens J1), Maaike Gardenier (Meisjes J1), Victoria Mink (Meisjes J3), Renée van Dorp (Meisjes J4) en Royce Mink (Jongens J6) voeren namens BCRS de ranglijst aan in hun klasse. Zij zullen erop gebrand zijn voor eigen publiek voor de volle winst te gaan. Ook in de andere klassen doen BCRS'ers mee en zullen meestrijden om de prijzen. Op beide dagen is de sporthal open voor publiek om mee te genieten van de spannende wedstrijden!

door

via BCRS

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Zes Oranje-spelers op Italian International

4 jaar geleden

volgend artikel

CLEAR! 222 is uit

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws