badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Duinwijck rollebolt met Slotermeer en pakt drie punten - BV Slotermeer
© BV Slotermeer

Duinwijck rollebolt met Slotermeer en pakt drie punten

Duinwijck rollebolt met Slotermeer en pakt drie punten - BV Slotermeer
© BV Slotermeer +

En beter kun je het jaar haast niet afsluiten. Na de beide dubbels, die tamelijk roemloos verloren werden, was er alleen nog Jessica Ottenhoff die het onderspit moest delven in haar single tegen Akvile Stapusaityte.

De rest van de partijen waren een duidelijke prooi voor de Slotermeerders. Léon Nottelman won met 8-21 en 15-21 van Stefan Wooning, Hans van Os bracht nog even de spanning terug door Robbert Mooij drie games toe te staan en Jasmijn Manenschijn deed Imke van der Aar de das om en won met 21-19 en 21-11.

De mix van Ralph Starren en Jessica Ottenhoff werd 21-16 en 21-16 en in de tweede mix was er ook nog even spanning. Na de 1e game gewonnen te hebben met 21-19 werd het in de 2e game voor Léon Nottelman en Raquel Humphris tegen Dorien Lups en Jelle Kelderhuis pas in de verlenging -23-21- duidelijk dat de eindstand 5-3 was in het voordeel van Slotermeer.

Tijd voor ontspanning, kerstmis en oudjaarsavond. Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een zeer voorspoedig 2014.

geplaatst door

verkregen via BV Slotermeer

vorig artikel

Almere en VELO zeker van play-offs Carlton Eredivisie

4 jaar geleden

volgend artikel

Hagenezen sluiten jaar winnend af

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 29 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws