Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Carlton

Fransman bereikt hoofdtoernooi Carlton Irish Open

© Carlton+

Nick Fransman heeft op de Carlton Irish Open het hoofdtoernooi van het mannenenkel bereikt. De Nederlander wist al zijn drie de kwalificatiespartijen te winnen. Voor Vincent de Vries en Gayle Mahulette viel het doek.

Nick Fransman, als vijfde geplaatst, speelde in de eerste ronde tegen Engelsman Martin Drabble. Fransman won met 21-15 en 21-14 en daarna was hij ook met 17-21, 21-19 en 21-8 te sterk voor de Schot Josh Neil. In de laatste voorronde tegen Duitser Sebastian Schoettler, zag Fransman na winst in de eerste game (22-20) de Duitser bij een 16-5 stand in de tweede game opgeven.

Vincent de Vries won in de eerste kwalificatieronde van Piotr Wasiluk (Polen) met 21-9, 17-21 en 21-17. In de tweede ronde trof hij Joshua Young uit Engeland. De Engelsman bleek helaas met 16-21, 22-20 en 24-26 een maatje te groot voor De Vries.

Gayle Mahulette speelde in de kwalificatie van het vrouwenenkel tegen de als derde geplaatste Russische Tatjana Bibik. Mahulette verloor met 21-19 en 21-15 van Bibik.

Morgen komen er nog meer Nederlanders in actie.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Nederlands mannenteam als vijfde geplaatst op EK

4 jaar geleden

volgend artikel

Badmintonduo bezig aan opmars

4 jaar geleden

Wat vind jij?

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws