badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Laatste wedstrijd van het jaar voor Slotermeer

Slotermeer zal aanstaande zaterdag het jaar in de eredivisie afsluiten met de wedstrijd tegen Duinwijck. Op het Badmintonpad in Haarlem zullen de Amsterdammers er alles aan doen de 4-4 van de thuiswedstrijd een goed vervolg te geven.

Laatste wedstrijd van het jaar voor Slotermeer - BV Slotermeer
© BV Slotermeer
Laatste wedstrijd van het jaar voor Slotermeer - BV Slotermeer
© BV Slotermeer +

 

Met de kerstkalkoen en het vuurwerk in het vooruitzicht zal er alles aan gedaan worden om zoveel mogelijk punten te pakken om zodoende het jaar op een waardige wijze af te sluiten. Met waarschijnlijk dezelfde gedachten zullen ook de Haarlemmers echter aan deze wedstrijd beginnen en als de vooruitzichten ons niet bedriegen zal er sprake zijn van een strijd op het scherpst van de snede.

Voor iedere badmintonliefhebber een wedstrijd om naar uit te kijken en we verwachten dan ook een volle bezetting in de Duinwijckhal. Voorstellen van spelers om 18:55 uur en aanvang van de wedstrijd, 19:00 uur.

geplaatst door

verkregen via BV Slotermeer

vorig artikel

Caljouw en Teeuwen naar hoofdtoernooi Turkey International

5 jaar geleden

volgend artikel

Alex Vlaar zit in Jakarta

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws