Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Badminton Ireland

Oranje-dubbels denderen door naar finales Irish Open

© Badminton Ireland+

Op de Carlton Irish Open is Nederland zaterdag maar liefst in drie finales vertegenwoordigd. De koppels Arends/Piek (mix), Arends/Maas (mannendubbel) en Muskens/Piek (vrouwendubbel) gaat morgen op jacht naar de titel in Ierland.

Jacco Arends/Selena Piek hadden in de halve finale van het gemengddubbel weinig moeite met het als eerste geplaatste Zweedse koppel Ruponen/Hogstrom. De zege was met 21-11 en 21-18 overtuigend voor de Nederlanders. Zaterdag speelt het Nederlandse koppel tegen Robert Blair/Imogen Bankier uit Schotland om de titel.Selena Piek speelde in de halve eindstrijd van het vrouwendubbel met Eefje Muskens tegen Eva Lee/ Paula Lynn Obanana(VS). Met klinkende cijfers (21-10 en 21-7) ging de winst naar het Oranje-duo. Morgen spelen de Nederlandse vrouwen voor de derde keer in korte tijd een finale tegen Huin Ern NG en Hui lin NG uit Maleisië.


Het als derde geplaatste duo Jelle Maas/Jacco Arends zegevierde in hun halve finale tegen de Duitsers Fabian Holzer/Mark Lamsfuss. In Dublin werd het 21-9 en 21-17 voor de Nederlanders. Zaterdag in de finale wacht een confrontatie met de Polen Wacha en Cwalina.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Oranje-dubbels door naar laatste vier in Ierland

4 jaar geleden

volgend artikel

Twee titels voor Selena Piek op Irish Open

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws