Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Badminton Nederland

Pittige loting Oranje-vrouwen op EK landenteams 2014

© Badminton Nederland+

De Nederlandse vrouwenploeg speelt op het EK landenteams in 2014 in het Zwitserse Basel in groep drie tegen Bulgarije (als derde geplaatst), Ierland en Frankrijk. Dat wees de loting voor het evenement woensdag uit.

Een pittige groep voor de Oranje-vrouwen. Alle vijf de groepswinnaars en de drie beste nummers twee plaatsen zich voor de kwartfinales. Vorig jaar wisten de Nederlandse vrouwen op het EK landenteams in Amsterdam knap de bronzen medaille te veroveren.


De Nederlandse mannen, als vijfde geplaatst in Basel, nemen het in de groepsfase op tegen Estland, Oostenrijk, Wales en Zweden. Bij het evenement voor mannenteams gaan de zes groepswinnaars en twee beste nummers twee door naar de laatste acht.

Het EK voor landenteams wordt van dinsdag 11 tot en met zondag 16 februari 2014 gespeeld.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Scholing Badmintonjeugd

4 jaar geleden

volgend artikel

Dubbelweekend met derby voor DKC

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws