badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Slotermeer bekwaamt zich in het vreten van kilometers

Na pakweg 185 km en bijna twee uur in de auto zal Slotermeer het zaterdagavond aanvang 19:00 uur opnemen tegen Roosterse BC.

Slotermeer bekwaamt zich in het vreten van kilometers - BV Slotermeer
© BV Slotermeer
Slotermeer bekwaamt zich in het vreten van kilometers - BV Slotermeer
© BV Slotermeer +

 

Met 4 punten voorsprong op de RBC zullen de Amsterdammers proberen deze voorsprong vast te houden en zo mogelijk een nog wat prettiger aanzicht te geven. In de eerste wedstrijd werd er door het team van coach Denny Matitawaer onverwacht verloren met 5-3 en er zal veel aan gelegen liggen dit nu niet weer te laten gebeuren.

Als daarna dan de 185 km van de terugreis achter de rug is en de spelers rond een uur of drie in hun bedje liggen, moeten ze bijna al weer opstaan om zich voor te bereiden op de tweede wedstrijd in dit dubbelweekend. Zondagmiddag wacht dan om 13:30 uur de wedstrijd tegen DKC.

DKC dat nog volop in de race is voor de play-offs zal in Amsterdam alles in het werk willen stellen om zoveel mogelijk punten te pakken en zich niet, zoals vorig jaar in Amsterdam, willen laten verrassen en te verliezen met 5-3.

Kortom een loodzware opgave voor Slotermeer dit dubbelweekend en juist in de wedstrijd tegen DKC op Laan van Spartaan zullen toeschouwers van harte welkom zijn.

geplaatst door

verkregen via BV Slotermeer

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws