badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

TFS Barendrecht draait clubbreed een lekker seizoen

Afgelopen weekend zijn de resultaten wisselend geweest. Team 1 kreeg een acht nul nederlaag te slikken. Komend weekend komen ze niet in actie maar kunnen ze zich voorbereiden op het volgende dubbelweekend.

TFS Barendrecht draait clubbreed een lekker seizoen - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht
TFS Barendrecht draait clubbreed een lekker seizoen - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht +

 

Team 2 gaat uitstekend mee in de 1e divisie en reist af naar Haarlem. Team 3 mag tegen Slotermeer in Amsterdam goede zaken te doen voor behoud van de 2e divisie. In deze poule is de onderlinge concurrentie erg groot.

Team 4 doet het prima en treed zaterdag thuis aan tegen Almere. Team 5 heeft een zwaar strijd geleverd tegen Vridos met als resultaat 4-4 uitslag. Zondag kan met de zelfde inzet tegen Schollevaar weer de nodige punten toegevoegd worden. Team 6 heeft een prima resultaat behaald tegen VELO en hopen deze lijn door te zetten komende zaterdag tegen DKC.

Team 7 staat er goed voor en maakt kans op de titel als de vorm aanwezig blijft en kunnen dat bewijzen a.s. zaterdag in Spijkenisse. Team 8 zal nog alle zeilen moeten bijzetten om zich te handhaven, ook hier is de concurrentie groot. Zaterdag staat een wedstrijd tegen de koploper op het programma.

Team 9 gaat voor het kampioenschap met nog 1 punt achterstand op de nummer 1 en reist zaterdag af naar Spijkenisse. Team 10 staat met 3 punten voorsprong op de eerste plaats en treedt aan tegen de als laatste geplaatste ploeg Onder Ons, hier liggen kansen om verder uit te lopen.

Team 11 staat keurig in de middenmoot en mag donderdag naar Cross Smash. Team 12 op dit moment koplopen en mag komend weekend bij komen en deze plaats koesteren. Al is het verschil in punten gering tussen de plaatsen 1 en 5.Team 13 staat op een keurige 4 plaats en zal zaterdag de strijd aanbinden in Spijkenisse tegen BCRS.

Dus zaterdag naar Sporthal Lagewei en steun onze spelers voor een goed resultaat.

geplaatst door

verkregen via TFS Barendrecht

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Eefje Muskens: 'Goud Bitburger Open en Scottish Open!'

5 jaar geleden

volgend artikel

Van Zijderveld Amstelveen scoort punt

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 11 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws