badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'TFS Barendrecht fors onderuit tegen Haarlemmers' en is gemaakt door TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht

TFS Barendrecht fors onderuit tegen Haarlemmers

Deze afbeelding hoort bij 'TFS Barendrecht fors onderuit tegen Haarlemmers' en is gemaakt door TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht+

TFS kon tegen Duinwijck uit Haarlem niet brengen wat vooraf niet ondenkbaar leek. Pascalle van Nielen had nog altijd last van haar bovenbeen. In de damesdubbel met Jeannette van der Werff was dat al merkbaar, waardoor de scherpte er niet was en er ruim werd verloren.

De heren Rick Janssen en Bart Strijbosch speelden een goede herendubbel. In de 2e game lagen er winstkansen maar Duinwijck liet dat niet toe. Pascalle gaf zoals verwacht haar enkelspel op. Sandy Bommeleyn speelde tegen Dorien Lups een goede partij. In de 3e game ging het tot de wissel nog redelijk gelijk op. Daarna kon Sandy haar goede spel niet vasthouden en verloor helaas.

Bij de heren streed Ruben Kweekel tegen Jerry Natenstedt. Veel eigen fouten en zichzelf toch veel druk opleggende maakte dat Ruben meer tegen zichzelf speelde dan tegen Jerry. Jerry speelde constant en profiteerde daar optimaal van. Bart moest aantreden tegen Likka Heino. Bart speelde sterk en maakte het Likka best lastig. Bart liet opnieuw zien in het tempo mee te kunnen, maar mist op beslissende momenten de rust om aan zijn eigen spel vast te blijven houden.

De gemengddubbel van Jeannette en Ruben kwam tegen Duinwijck geen moment in hun spel. Likka en Akville lieten een degelijke partij zien, waarop TFS helaas geen antwoord had. Rick en Sandy wisten samen een derde game af te dwingen tegen het Duinwijckse koppel Imke van der Aar en Jelle Kelderhuis. Daarin wist Duinwijck net iets meer druk op het net te zetten als in de game daarvoor, waarop TFS geen antwoord had. Duinwijck kon daardoor met 8 punten meenemen uit Barendrecht.

Komende week is er geen wedstrijd voor het eerste team van TFS. Over 2 weken is er weer een dubbelweekend. TFS speelt dan zondag thuis tegen van Zijderveld uit Amstelveen. Aanvang 12.00 uur in sporthal Lagewei te Barendrecht.

door

via TFS Barendrecht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Ruime overwinning voor DKC

4 jaar geleden

volgend artikel

Nuttige overwinning voor Amersfoort

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er is 1 waardering.

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws