badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

VELO gemotiveerd voor laatste dubbelweekend

Voor VELO wacht komend weekend het laatste dubbelweekend van de Carlton Eredivisie dit seizoen. Op zaterdag ontvangt de ploeg van coach Ciraar Slaats in de enige echte derby BC DKC in de eigen VELO-hal.

VELO gemotiveerd voor laatste dubbelweekend - VELO
© VELO
VELO gemotiveerd voor laatste dubbelweekend - VELO
© VELO +

 

De dag erna speelt het team uit Wateringen in het verre Hoensbroek tegen BC Victoria.

2 weken geleden speelde VELO in Amsterdam tegen BV Slotermeer. Dit werd een 6-2 overwinning voor het team uit het Westland. Een goed resultaat omdat Dicky Palyama en Rikkert Suijkerland afwezig waren. Door deze overwinning staat de 9-voudig landskampioen op een tweede plek met 71 punten. De achterstand op koploper BV Almere bedraagt 4 punten.

Aankomende zaterdag heeft het team weer een pittige wedstrijd op het programma. En niet zomaar een wedstrijd. BC DKC uit de Den Haag komt namelijk op bezoek in de eigen VELO-hal. Een heuse derby, die altijd gepaard gaat met de nodige emoties en strijd. De eerste wedstrijd tussen deze bevriende verengingen werd een knappe 3-5 overwinning in 't Zandje.

Toch is het team van VELO op zoek naar revanche. Vorige seizoen won DKC met oud VELO-spelers Dennis van Daalen de Jel en Ginny Severien met 2-6 in de VELO-hal. Dit staan de Wateringers zeker niet nog een keer toe. Het team is tot op het bot gemotiveerd om recht te zetten.

BC DKC staat vierde op acht punten achterstand op VELO. Van Zijderveld bezet op dit moment de 9de plek op tien punten met 18 punten.

Zondag speelt VELO de verre uitwedstrijd tegen BC Victoria. Het team maakt de 3 uur lange autorit naar Hoensbroek met de gedachte dat de eerste wedstrijd tegen de Limburgers in een 6-2 overwinning was geëindigd.

BC Victoria staat op de knappe zesde plek met 46 punten uit 12 wedstrijden.

De wedstrijd VELO - DKC wordt gespeeld op zaterdag 14 december in de eigen VELO-hal. Adres: Noorweg 26, 2291 EE Wateringen. De wedstrijd start om 19:00.

Victoria - VELO wordt gespeeld op zondag 15 december in Sporthal in de Biessen. Adres: Gravin van Schönbornlaan 3, 6433 AZ Hoensbroek. De wedstrijd start om 14:00.

geplaatst door

verkregen via VELO

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 27 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws