SportSport

VELO jeugdteam geen Westlandse Sportploeg van het Jaar

VELO jeugdteam geen Westlandse Sportploeg van het Jaar

Donderdag 19 december heeft het VELO jeugdteam net naast de titel van Westlands Sportploeg van het Jaar 2013 gegrepen. Tijdens de uitreiking van de Westlandse sportprijzen in een goed gevulde Quintus-hal in Kwinstheul werd dit bekend gemaakt.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Een paar weken geleden werd het team dat bestaat uit de heren: Tomas Spanbroek, Sam Willemsen, Mauro Kepel, Jurrian van Geest en de dames Mila Diemel, Susanne Zwinkels en Veda Diemel tijdens de training verrast met de nominatie voor sportploeg van het jaar.

Een terechte nominatie gezien de prestaties van het team in het seizoen 2012/2013. De jeugdspelers zorgden voor 3 bijzondere prestaties. De jeugdcompetitie werd glansrijk gewonnen, het Regio Teamtoernooi werd ook zonder een nederlaag gewonnen en de meest bijzondere prestatie was wel het Nederlands kampioenschap in de hoogste categorie voor spelers onder 19 jaar! Terwijl de gemiddelde leeftijd van het team 14 jaar is. Een enorme prestatie van dit team.

Tijdens een groots sportgala in Quintus-hal in Kwinstheul, met verschillende optreden van artiesten werden de dames A1 van handbalvereniging WPK/Westlandia door oud-hockey international Guus Vogels tot sportploeg van het jaar 2013 benoemd, vanwege het winnen van zowel het NK veldhandbal als de Ruud Adema Bokaal. VELO Badminton wil hun natuurlijk van harte feliciteren met hun titel!

Maar het jonge team onder leiding van trainer Dennis Tjin-Atsoe kan zeker trots zijn op hun nominatie. Zij hebben dit jaar laten zien wat voor talent zij in huis hebben. Dit zal ook zeker een boost zijn voor het team om volgend jaar de prijs wel in de wacht te slepen.

Het bestuur, de technische commissie en de jeugdcommissie van VELO Badminton wil Veda, Mila, Susanne, Sam, Tomas, Jurrian en Mauro van harte feliciteren met deze bijzondere prestaties en met de geweldige nominatie.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!