badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'VELO krijgt bezoek van TFS Barendrecht' en is gemaakt door VELO
© VELO

VELO krijgt bezoek van TFS Barendrecht

Deze afbeelding hoort bij 'VELO krijgt bezoek van TFS Barendrecht' en is gemaakt door VELO
© VELO+

Zaterdag 21 december neemt het team van VELO het op in de laatste thuiswedstrijd van 2013 op tegen TFS Barendrecht. Het team van Ciraar Slaats is erop gebrand dat hier een goed resultaat wordt geboekt.

Afgelopen weekend speelde het team uit Wateringen een dubbelweekend in de Carlton Eredivisie. Hierin werden prima resultaten behaald, vooral in de streekderby tussen VELO en DKC. Door de twee overwinningen ziet VELO de koppositie dichterbij komen. Het verschil met koploper Almere bedraagt 4 punten.

Het team uit Barendrecht onder leiding van oud VELO-trainer Edward van den Heuvel kent dit seizoen een moeilijk jaar. Door het vertrek van een aantal steunpilaren afgelopen zomer is het team duidelijk verzwakt. Met wat nieuwe jonge talenten doen zij hun uiterste best om zo veel mogelijk punten binnen te halen.

Eerder dit seizoen speelde VELO een prima wedstrijd tegen TFS Barendrecht. Op bezoek bij de hekkensluiter werd met 8-0 gewonnen. Goed resultaat omdat kopman Dicky Palyama afwezig was. VELO hoopt komende zaterdag op hetzelfde resultaat in de eigen VELO-hal.

De wedstrijd VELO - TFS Barendercht wordt gespeeld op zaterdag 21 december in de eigen VELO-hal. Adres: Noorweg 26, 2291 EE Wateringen. De wedstrijd start om 19:00.

door

via Van Zundert / VELO

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

DKC speelt laatste duel 2013 tegen Victoria

4 jaar geleden

volgend artikel

'Ja ja, daar zijn we weer...'

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws