badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Alida Chen kijkt terug op 2013

Ik heb in 2013 meer toernooien gedraaid dan de jaren hiervoor. Badminton is een nog groter deel uit gaan maken van mijn leven en ik ben mijn ouders, trainers, club en sponsoren nog steeds erg dankbaar voor hun steun.

Alida Chen kijkt terug op 2013 - Alida Chen
© Alida Chen
Alida Chen kijkt terug op 2013 - Alida Chen
© Alida Chen +

 

Het is fantastisch om mee te maken hoe badminton leeft in andere landen. Tijdens het EJK heb ik mijn ogen uitgekeken; het grote aantal enthousiaste kinderen dat kwam aanmoedigen was erg leuk om te zien. Ook de tijd in Indonesië was een hele mooie ervaring. De motivatie en inzet die Indonesische spelers tonen tijdens de trainingen inspireerden mij om nog harder te gaan trainen. Het WJK in Bangkok was een eye-opener voor mij: het niveau van de Aziatische spelers ligt zoveel hoger! Vanuit Azië heb ik een portie frisse motivatie meegenomen. (Ik had graag ook het warme weer willen meenemen, maar je kunt niet alles hebben ;) ).

Er komen dit jaar ook weer leuke toernooien aan, waar ik nu al naar uit kijk. Mijn eerstvolgende toernooi is aankomende donderdag alweer (Estonian International). En ik ben geselecteerd voor het EK vrouwenteams! Het wordt weer een drukke periode met toernooien, trainingen en mijn schoolexamens in mei.

Lees de rest van dit artikel op de website van Alida Chen.

geplaatst door

verkregen via Alida Chen

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws