badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Ciraars Slaat wil winnend naar de play-offs - VELO
© VELO

Ciraars Slaat wil winnend naar de play-offs

Ciraars Slaat wil winnend naar de play-offs - VELO
© VELO +

Zaterdag 25 januari neemt het team VELO het in de laatste wedstrijd van de reguliere competitie op tegen Duinwijck. Het team van Ciraar Slaats is erop gebrand om een goed resultaat te boeken.

Afgelopen weekend speelde het team de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie tegen Roosterse. Het eindigde in een eenvoudige 8-0 overwinning voor VELO. Door deze ruime overwinning is het twee punten uitgelopen op achtervolger Almere en staat het nu met vijf punten voorsprong op de eerste plek. Om als koploper de play-offs in te gaan heeft VELO minimaal vier punten nodig.

Duinwijck won afgelopen weekend met ruime cijfers van regiogenoot Van Zijderveld. In Amstelveen werd het 7-1 voor de recordkampioen uit Haarlem. Duinwijck staat na deze overwinning met 69 punten op de vijfde plek in de Carlton Eredivisie.

De eerste wedstrijd tussen deze twee rivalen werd met duidelijke cijfers gewonnen door het team uit Wateringen. In de VELO-hal werd maar liefst met 7-1 gewonnen.

De wedstrijd Duinwijck - VELO wordt op zaterdag 25 januari gespeeld in de sporthal aan het Badmintonpad 1, 2023 BT Haarlem. De wedstrijd start om 19:00.

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

Wat vind jij? Er zijn al 40 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws