badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
De laatste ronde: Almere tegen Victoria - BV Almere
© BV Almere

De laatste ronde: Almere tegen Victoria

De laatste ronde: Almere tegen Victoria - BV Almere
© BV Almere +

Almere speelt zaterdag 25 januari 2014 om 19.00 uur de laatste reguliere competitiewedstrijd van het seizoen 2013-2014 tegen het Hoensbroekse Victoria. In feite staat er niets meer op het spel. De teams die de halve finales gaan spelen zijn immers bekend.

Er zijn nog wel twee wedstrijden waar de badmintonliefhebbers in het recente verleden voor warmliepen, te weten Amersfoort tegen Van Zijderveld en Duinwijck tegen VELO. De realiteit is nu dat Van Zijderveld één na laatste staat op de ranglijst en dat Duinwijck dit seizoen geen rol van betekenis heeft gespeeld om tot de final four te behoren.

Voor Almere geldt wellicht dat de technische staf in de dubbels nog wat combinatie zal willen testen met het oog op de halve finalewedstrijden die in de week aansluitend op de Nationale Kampioenschappen (van 31 januari tot en met 2 februari 2014) zullen worden gespeeld.

geplaatst door

verkregen via BV Almere

vorig artikel

DKC naar Limburg voor laatste wedstrijd

4 jaar geleden

volgend artikel

Voorbeschouwing Vrouwenenkelspel Carlton NK 2014

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 48 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws