SportSport

De tijd gaat snel!

De tijd gaat snel!

Robin Tabeling tijdens het NJK 2013 in Tilburg.

Zo dat was wel weer even een tijdje geleden ! Noem het een writers block, drukke tijden of gewoon gebrek aan inspiratie. Maar nu is het een nieuw jaar, er is genoeg gebeurd om over te schrijven en genoeg op de planning voor 2014!

clubzoeker

Ken je PBC Boomgaardshoek al?

Toch is er aan het eind van het jaar 2013 ook nog genoeg gebeurd, ik heb mijn interland debuut gemaakt in een sfeervolle, nieuwe sporthal in Helmond.

Een supergoed georganiseerde interland met een prima resultaat, waar ik ook mijn beide wedstrijden (gemengd dubbel met Myke en herendubbel met Jorrit) winnend heb afgesloten! Ook de Bundesliga ging gewoon door met, helaas, wisselende resultaten. Het is duidelijk dat het niveau stukken hoger ligt in de Bundesliga en zo staan wij (TSV Trittau) momenteel op een 9e plaats. Dit zou betekenen dat we degraderen aan het eind van het seizoen, maar gelukkig zijn we pas op de helft! Nog 8 wedstrijden te gaan, waarvan 5 thuis, het is nog niet gebeurd!

In december stond ook de Irish open op het programma. Hier kan ik helaas aardig kort over zijn. Met een beetje pech stonden Myke en ik in de eerste ronde tegenover Robert Blair en Imogen Bankier. Tot 11-9 in de eerste set was het een prima pot met rallies, maar daarna ging het heel snel. Na 15 minuten stonden wij wat verbouwereerd te kijken: 21-11 en 21-11 op het bord voor de tegenstanders. Het is jammer dat je ze meteen de eerste ronde tegenkomt, maar erg lastig hebben we het nou ook niet gemaakt voor ze. Gelukkig hebben we deze wedstrijd opgenomen, genoeg werk aan de winkel nog!

Lees de rest van dit artikel op de website van Robin Tabeling.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!