Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© BCRS

Drukbezochte DoeMEEdag bij BCRS

© BCRS+

Zaterdag 25 januari werd voor de 2e keer de DoeMEEdag in de sporthal Maaswijk georganiseerd. Ook BCRS, die haar thuisbasis heeft in deze sporthal, gaf acte de presence en zorgde voor vertegenwoordiging van de aangepaste badmintonsport.

De DoeMEEdag is een initiatief van Tandemsupport en is bedoeld voor jong en oude mensen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuigelijke beperking of chronische aandoening. Tijdens het evenement werden diverse sporten aangeboden, die door de vele toegestroomde bezoekers uitgeprobeerd konden worden.

Voor het aangepast badminton was de coach van het nationale team aangepast badminton Annie van Daal aanwezig met vier spelers van Redeos uit Delft om demonstraties te geven van het aangepast badminton staanders en rollers. Vooral jeugdige deelnemers waren zeer geïnteresseerd om een spelletje badminton te kunnen spelen. Ook waren er ook drie spelers van BCRS aanwezig waarvoor al enige tijd aangepast badminton aangeboden wordt.

BCRS is voornemens de mogelijkheden voor aangepast badminton verder uit te breiden. Geïnteresseerden kunnen op elke donderdagavond om 20:00 uur altijd een shuttle mee komen slaan.

door

via BCRS

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws