badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Drukbezochte DoeMEEdag bij BCRS

Zaterdag 25 januari werd voor de 2e keer de DoeMEEdag in de sporthal Maaswijk georganiseerd. Ook BCRS, die haar thuisbasis heeft in deze sporthal, gaf acte de presence en zorgde voor vertegenwoordiging van de aangepaste badmintonsport.

Drukbezochte DoeMEEdag bij BCRS - BCRS
© BCRS
Drukbezochte DoeMEEdag bij BCRS - BCRS
© BCRS +

 

De DoeMEEdag is een initiatief van Tandemsupport en is bedoeld voor jong en oude mensen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuigelijke beperking of chronische aandoening. Tijdens het evenement werden diverse sporten aangeboden, die door de vele toegestroomde bezoekers uitgeprobeerd konden worden.

Voor het aangepast badminton was de coach van het nationale team aangepast badminton Annie van Daal aanwezig met vier spelers van Redeos uit Delft om demonstraties te geven van het aangepast badminton staanders en rollers. Vooral jeugdige deelnemers waren zeer geïnteresseerd om een spelletje badminton te kunnen spelen. Ook waren er ook drie spelers van BCRS aanwezig waarvoor al enige tijd aangepast badminton aangeboden wordt.

BCRS is voornemens de mogelijkheden voor aangepast badminton verder uit te breiden. Geïnteresseerden kunnen op elke donderdagavond om 20:00 uur altijd een shuttle mee komen slaan.

geplaatst door

verkregen via BCRS

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 12 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws