Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© YouTube

Eefje Muskens en Selena Piek winnen Swedish Masters

© YouTube+

Eefje Muskens en Selena Piek hebben de vrouwendubbeltitel op de Swedish Masters veroverd. De Nederlandse vrouwen waren in het Zweedse Uppsala in de finale met 21-19 en 21-11 te sterk voor de als tweede geplaatsten Line Dankjaer Kruse/Marie Roepke (Denemarken).

Het was voor Muskens en Piek, momenteel de nummer 17 van de wereld, hun vijfde toernooi zege binnen een paar maanden. Vorig jaar troffen beide dubbels elkaar ookal bij de Belgian International. Ook toen was de winst voor Muskens en Piek in twee games.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws