Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alida Chen

Eenmaal brons en eenmaal zilver!

© Alida Chen+

Vorige week vond de Polish Junior plaats in Lubin. Het resultaat: brons in de gemengddubbel en zilver in de singel!

Na een slecht toernooi te hebben gedraaid op de Estonian International, was dit een nieuwe start. Ik was 1e geplaatst in de dubbel (met Cheryl Seinen) en mix (met Ruben Jille), en 3/4e in de singel, maar ik wist al van tevoren dat het heel moeilijk zou zijn om mijn plaatsingen waar te maken.

In de dubbel hebben Cheryl en ik niet kunnen spelen zoals we wilden spelen. Tegen twee luidkeelse Spaanse meisjes kwamen we te laat pas in de wedstrijd. Helaas keken we tegen een te grote achterstand aan en konden we de wedstrijd niet meer omzetten in winst.

In de mix kwamen we zonder al te veel problemen in de halve finale. De tegenstanders in de mix waren geen onbekenden voor ons, aangezien we al vaker tegen deze Duitsers hebben gespeeld. Ook deze keer speelden we een spannende driesetter. De eerste game zagen we al snel aan ons voorbij gaan. In de tweede game probeerden we de rust terug te vinden en goed te blijven plaatsen, wat veel effectiever was. In het begin ging deze game gelijk op, maar op een gegeven moment liepen we uit naar 21. In de beslissende game begonnen we ook weer goed, maar juist aan het einde van de game waren de tegenstanders op dat moment net wat beter. De halve finale was ons eindstation.

Lees de rest van dit artikel op de website van Alida Chen.

door

via Alida Chen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Hilbink strandt in kwartfinale in IJsland

4 jaar geleden

volgend artikel

Voorstaan met welke voet? Maakt het uit?

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws