Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alida Chen

Het weerbericht door Alida Chen

© Alida Chen+

Na regen komt zonneschijn... De Estonian International zit er voor mij op. Na twee dagen komt het toernooi ten einde. Teleurgesteld kijk ik terug naar de partijen die ik heb gespeeld. Na goede trainingen te hebben afgewerkt de afgelopen twee maanden, had ik beter van mezelf verwacht.

Misschien niet qua resultaten, maar het is jammer als je de trainingsinspanningen niet kan vertalen naar de wedstrijden. Maar goed, ik heb gezien waar ik de komende tijd op moet letten op de trainingen en ik zal hier zeker aan werken.

We vliegen zondag terug naar Nederland en op woensdag vertrek ik weer naar Polen voor de Polish Junior.

Lees de rest van dit artikel op de website van Alida Chen.

door

via Alida Chen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Vijf kwartfinales voor Oranje op Estonian International

4 jaar geleden

volgend artikel

Een lekker begin van 2014

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws