badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Krijgt Asterix een slokje toverdrank van Panoramix? - Arnoud van Amersfoort
© Arnoud van Amersfoort

Krijgt Asterix een slokje toverdrank van Panoramix?

Krijgt Asterix een slokje toverdrank van Panoramix? - Arnoud van Amersfoort
© Arnoud van Amersfoort +

Afgelopen zondag stond een belangrijke wedstrijd op het spel voor het 1e team van Badmintonclub Asterix, dat in een onderling duel met directe concurrent VELO uit Wateringen zou bepalen hoe de kaarten voor de laatste wedstrijd van het seizoen geschud zouden worden.

Was het Asterix dat de opgebouwde voorsprong van 4 punten zou handhaven of zou VELO nog een verrassing in petto hebben om hun achterstand in 1 week ongedaan te maken?

Doelstelling van Asterix deze week was om minimaal de voorsprong te handhaven. In de herendubbel van Arnoud van Amersfoort en Arjen Smith werd het 1e punt binnengehaald. Daarna kwam het damesdubbel met de zussen Saida en Sarina Lapré op de baan. De partij werd in 3 sets verloren.

Arnoud van Amersfoort speelde goed, maar de tegenstander was een maatje te groot. Tak Ling Lam mocht aantreden tegen de Engelse dame. In de eerste set moest ze er nog even inkomen, maar de 2e en de 3e set werden gewonnen. De stand werd daarmee weer gelijk getrokken. Albert van der Meer wist de tegenstander de fouten te laten maken. In 2 sets werd de partij gewonnen. Saida Lapré kwam niet goed in haar spel en verloor haar single in twee sets.

Albert van der Meer en Tak Ling Lam speelden de eerste mix en wonnen deze in twee sets. Saida Lapré en Arnoud van Amersfoort speelden de tweede mix. Het koppel begon sterk, maar had moeite om de tweede set binnen te halen. De derde set van de partij werd alsnog overtuigend gewonnen door Asterix. Hiermee kwam een eindstand van 5-3 voor de Rotterdammers op de borden.

Volgende week staat een uitwedstrijd tegen TFS Barendrecht op de agenda. De thuiswedstrijd werd met 7-1 gewonnen. De wedstrijd wordt op 25 januari om 18.00u gespeeld op de Ploegwei 3 te Barendrecht.

geplaatst door

verkregen via BC Asterix

vorig artikel

Dutch International 2014 bij VELO

4 jaar geleden

volgend artikel

CLEAR! 226 is uit

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 41 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws