badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Nee of Ja-karta - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Nee of Ja-karta

Nee of Ja-karta - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

Het was al aangekondigd. Ook in 2014 komen we weer met nieuwe verfrissende acties. Eind mei hoop ik af te reizen naar Azië om weer te trainen in het trainingscentrum van Taufik Hidayat in Jakarta.

Het is voor mij erg belangrijk om de komende jaren langere periodes in Azië door te brengen. Ik kan heel veel leren van de mentaliteit en speelstijl van de spelers daar en hun trainers. Om de top te bereiken zal ik uiteindelijk deze spelers moeten verslaan. Dus wil ik deze keer wat langer blijven om meer rendement uit de training te halen. Ik wil ongeveer een maand blijven en de trainingsstage combineren met het spelen van enkele toernooien.

Welke? Allereerst de Thailand Open in Bangkok. Een Grand Prix toernooi waar ik vorig jaar ook aan heb deelgenomen. Door ziekte kon ik toen helaas mijn partij niet winnen. Herkansing dus. En als het lukt de Indonesia Open in Jakarta, een van de grootste toernooien ter wereld en een Premier Super Series toernooi. Dat zou natuurlijk een geweldige ervaring zijn, maar dan heb ik eerst nog veel rankingpunten nodig om in de kwalificatie te komen.

Kortom, grootse plannen, maar dus ook een flinke kostenpost. Leven in Azië is natuurlijk goedkoper dan in Europa. Alles bij elkaar gaat het toch om een groot bedrag: de vluchten, ook van Jakarta naar Bangkok en de kosten van de training in Jakarta. In totaal gaat het om €3.000 die we daarvoor nodig hebben (grofweg €1.000 vluchten, €1.000 verblijfkosten en €1.000 kosten training). Ik kan daarbij alle steun heel goed gebruiken. En daarbij vraag ik jullie hulp.

Lees de rest van dit artikel op de website van Erik Meijs.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

vorig artikel

DKC begint 2014 tegen hekkensluiter

4 jaar geleden

volgend artikel

VELO aan vooravond van eredivisiekraker

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 53 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws