Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

NK Aangepast Badminton 2014 bij BC DKC

© Badminton Nederland+

De NK Aangepast Badminton 2014 wordt op 12 en 13 april door Badminton Nederland in samenwerking met BC DKC in Den Haag georganiseerd. BC DKC treedt op als gastheer van het evenement. Sporthal 't Zandje zal als strijdtoneel fungeren voor dit NK.

Er zijn plannen om ook een jeugdtoernooi te organiseren als side-event van de NK Aangepast Badminton. Tevens staat er bijeenkomst gepland om verenigingen te informeren over het integreren van Aangepast Badminton binnen de vereniging.

Aangepast badminton bij DKC

Bij badmintonclub DKC kan zowel badminton als aangepast badminton worden gespeeld. Voor de jeugd biedt DKC aangepast badminton aan op woensdagmiddag en/of zaterdagochtend in sporthal Hoge Veld. Voor volwassenen zijn er speelmogelijkheden op dinsdag en donderdagavond. DKC vindt het belangrijke dat aangepast badminton volledig integreert in de vereniging. Leden met en zonder beperking kunnen prima samen badmintonnen.

DKC heeft alle mogelijkheden gecreëerd om aangepast badminton in Den Haag op de kaart te zetten. De trainers geven trainingen aangepast badminton op scholen. DKC werkt nauw samen met Badminton Nederland en de gemeente Den Haag, die integratie van aangepaste sporters actief wil bevorderen.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Loting EJK Onder 15 jaar bekend

4 jaar geleden

volgend artikel

De tijd gaat snel!

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er is 1 waardering.

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws