Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Europe

Oranje-dubbels naar halve finales op Swedish Masters

© Badminton Europe+

De Oranje-dubbels blijven uitstekend presteren op de Swedish Masters in Uppsala (Zweden). De mix Arends/Piek, het mannendubbel Arends/Maas en het vrouwendubbel Muskens/Piek plaatsten zich in twee games voor de halve finales.

Eefje Muskens/Selena Piek (1) boekten in de kwartfinale van het toernooi een snelle zege (21-9 en 21-12) op het dubbel Nedelcheva/Popstoikova (Bulgarije). Later vandaag spelen de Nederlandse vrouwen tegen De Deense vrouwen Grebak/Helsbol voor een plaats in de finale.


De als derde geplaatsten Jacco Arends en Jelle Maas wonnen in de kwartfinale van het mannendubbel met 21-15 en 21-9 van de Ieren Dolan en Magee. Voor een plek in de eindstrijd moeten de Nederlanders het sterke koppel Cwalina/Wacha (1) uit Polen bedwingen.Het gemengddubbel Arends/Piek (3) bereikte de laatste vier tot in de kwartfinale met 21-19 en 21-16 af te rekenen met de duo Nordh/Lennartsson uit Zweden. In de halve finale speelt het Nederlandse koppel tegen Kaesbauer/Herttirch (2) uit Duitsland.Erik Meijs werd in de kwartfinale van het mannenenkel uitgeschakeld door de als zesde geplaatste Duitser Dieter Domke. De Nederlander verloor met 16-21, 24-22 en 5-21.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws