Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Carlton

Pang en De Visch Eijbergen bovenaan plaatsingslijst Carlton NK 2014

© Carlton+

Eric Pang en Soraya de Visch Eijbergen voeren de plaatsingslijst aan voor de enkelspelen op de Carlton Nederlandse Kampioenschappen 2014 in Topsportcentrum Almere (31 januari t/m 2 februari).

Titelverdediger Pang is als eerste geplaatst in het mannenenkel voor Nick Fransman (2) en Erik Meijs (3). Bij de vrouwen vinden we De Visch Eijbergen terug op de eerste plek in het enkelspel. De nummer twee is Gayle Mahulette (Amersfoort) en Lisa Malaihollo (VELO) is de nummer drie.

Selena Piek is als eerste geplaatst in zowel het vrouwendubbel als in het gemengddubbel. In het vrouwendubbelspel staat Piek bovenaan de plaatsingslijst met Eefje Muskens voor de koppels Alida Chen/Soraya de Visch Eijbergen en Gayle Mahulette/Myke Halkema. In het gemengddubbel met Jacco Arends, komt de voornaamste tegenstand waarschijnlijk van de duo's Jorrit de Ruiter/Samantha Barning (2) en Jelle Maas/Iris Tabeling (3).

In het mannendubbel staan titelverdedigers Ruud Bosch/Koen Ridder op plek één. Jacco Arends/Jelle Maas zijn als tweede geplaatst op de nationale titelstrijd voor het Almeerse duo Dave Khodabux/Justin Teeuwen.

Klik hier voor de plaatsingslijst.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Jordy Hilbink op Iceland International

4 jaar geleden

volgend artikel

Voorbeschouwing Mannenenkelspel Carlton NK 2014

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws