badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Slotermeer ontvangt Amersfoort - BV Slotermeer
© BV Slotermeer

Slotermeer ontvangt Amersfoort

Slotermeer ontvangt Amersfoort - BV Slotermeer
© BV Slotermeer +

Dit weekend krijgt Slotermeer bezoek van meervoudig landskampioen Amersfoort. Met de 4-4 van de uitwedstrijd in het achterhoofd zal het team er alles aan willen doen om deze uitslag een goed vervolg te geven en de trouwe bezoekers van het nodige vuurwerk willen voorzien.

Amersfoort, wegens blessure zonder dubbelspecialist Maartje Verheul, zal daar anders over denken en zal het de Slotermeerders zeker lastig maken. Niets staat echter in de weg om uit te gaan van een gelijk opgaande strijd en met het voordeel van de thuishal zijn de verwachtingen hoog gespannen. Met volgende week nog de uitwedstrijd tegen Barendrecht lijkt Slotermeer af te stevenen op de 6e plaats op de ranglijst. Daarmee zou het doel bij aanvang van de competitie glansrijk worden gehaald en kunnen we ons gaan opmaken voor de competitie van 2014-2015.

Als er geen gekke dingen gebeuren zal Slotermeer, zondag aanvang 13.30 uur, aantreden met, Jessica Ottenhoff, Jasmijn Manenschijn, Raquel Humphris, Léon Nottelman, Hans van Os en Ralph Starren en van Amersfoort is de verwachting dat Esther Fleurbaay, Lotte Manenschijn, Gayle Mahulette, Freek Golinski, Ruben Jille, Michael Fowke en Vincent de Vries zich richting Amsterdam zullen begeven.

Wij wensen spelers en bezoekers een prettige wedstrijd.

geplaatst door

verkregen via BV Slotermeer

vorig artikel

DKC kruist de degens met Almere

4 jaar geleden

volgend artikel

Jorrit de Ruiter: nog geen Boe of Mogensen

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 47 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws