badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

TFS Barendrecht sluit seizoen af tegen Slotermeer met ruime nederlaag

Zowel TFS als Slotermeer konden in hun laatste competitiewedstrijd van dit seizoen beschikken over een volledig team. De damesdubbel Pascalle van Nielen en Jeannette van der Werff hadden het alleen in de eerste game moeilijk met Slotermeer.

TFS Barendrecht sluit seizoen af tegen Slotermeer met ruime nederlaag - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht
TFS Barendrecht sluit seizoen af tegen Slotermeer met ruime nederlaag - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht +

 

Daarna was de weerstand gebroken en werd het eerste en helaas zoals later zou blijken ook enige punt binnen geslagen. De herendubbel van Rick Janssen en Bart Strijbosch konden pas in de tweede game redelijk aanklampen en stonden zelfs lang op voorsprong. Ralph Starren en Hans van Os versnelden nog heel even en trokken de wedstrijd alsnog naar zich toe.

Bij de enkelspelen waren er leuke partijen te zien. Sandy Bommeleyn speelde een sterke partij tegen Jasmijn Manenschijn van Slotermeer. In de derde game kon Sandy haar degelijke spel uit de games daarvoor niet vasthouden waarna Jasmijn nog betrekkelijk eenvoudig de derde game won. Pascalle speelde tegen Jessica Ottenhoff zeker niet slecht. Jessica speelde sterk en kon met haar schijndrops genoeg punten sprokkelen om van Pascalle te winnen. Bij de heren speelde Bart een uitstekende partij tegen Leon Nottelman van Slotermeer. Bart wist Leon goed onder druk te houden, maar op beslissende momenten was het toch de ervaring van Leon die daarmee de wedstrijd alsnog wist te winnen.

Ruben Kweekel had tegen Hans van Os niets in te brengen. Hans speelde ontspannen en alles lukte ook. Beide gemengddubbels waren aantrekkelijke wedstrijden. Rick en Sandy maakte het Leon en Raquel Humphris behoorlijk lastig. Leon leek af en toe alleen op de baan te staan, zo nadrukkelijk was hij aanwezig. Rick en Sandy moesten helaas de partij afstaan aan Slotermeer, maar complimenten voor het vertoonde spel. Hetzelfde gold ook voor Jeannette en Ruben. Zij pakten nog de eerste game tegen het sterke koppel Ralph en Jessica en leken dichtbij winst in de tweede game. Daarna namen Ralph en Jessica steeds meer het initiatief over waarop TFS helaas geen antwoord had.

Daarmee komt de einduitslag op 1-7. Gezien de partijen had TFS wellicht een puntje meer verdiend, maar dat hebben we al vaker zien gebeuren in een overigens leuk seizoen. TFS eindigt als laatste en zal moeten gaan spelen voor promotie/degradatie tegen waarschijnlijk Amor uit Groningen. Deze wedstrijden staan in de planning voor eind februari begin maart. TFS is van plan ook volgend seizoen weer deel uit te maken van de eredivisie en zal zeker de strijd hiervoor aangaan.

geplaatst door

verkregen via TFS Barendrecht

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Mobiele telefoon training

4 jaar geleden

volgend artikel

Zege in laatste reguliere duel voor DKC

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 14 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws