Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Uitnodiging verenigingsvoorzitters voor bondsvergadering

© Badminton Nederland+

Op zaterdag 1 februari a.s. (aanvang 10.00 uur) bespreekt het bestuur van Badminton Nederland, tijdens de Bondsvergadering in Almere, de uitkomst van de Badminton Roadshow in de maanden november en december 2013. Wij nodigen alle voorzitters van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Dit alles in het kader van onze Kerntaken Discussie met het oog op de toekomst van onze sport. Een aantal voorzitters is in de gelegenheid geweest om bij de Roadshow bijeenkomsten aanwezig te zijn en mede hierdoor een bijdrage te leveren voor dit visiedocument. Wij waarderen dat nog steeds bijzonder. Het ligt daarom in de lijn der verwachtingen om hen ook bij de nadere uitwerking te betrekken, te beginnen bij de bespreking van het visiedocument met onze Afgevaardigden.

Wij hopen alle voorzitters graag te mogen ontmoeten tijdens de Bondsvergadering. Klik hier om u aan te melden.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws