badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Van Zijderveld Amstelveen verliest van Duinwijck

In de Carlton Eredivisie kwam Van Zijderveld Amstelveen zaterdagavond 18 januari 2014 in Sporthal De Meerkamp in een thuisduel in actie tegen Duinwijck uit Haarlem.

Van Zijderveld Amstelveen verliest van Duinwijck  - Van Zijderveld
© Van Zijderveld
Van Zijderveld Amstelveen verliest van Duinwijck  - Van Zijderveld
© Van Zijderveld +

 

De wedstrijd werd begonnen met het mannen- en vrouwen dubbelspel. Het Amstelveense mannendubbel Van Barneveld/Den Haan speelden hun partij tegen Natenstedt/Kelderhuis.

In drie games zag het publiek mooie en spannende rally's. De uiteindelijke winst ging naar de Amstelveense ploeg (21-16, 20-22 en 21-16. Helaas kwam het Amstelveense vrouwendubbel Kooijman/Chen niet tot winst. Zij verloren in twee games van het Duinwijckse dubbel Stapusaityte/Van der Aar.

In de daarop volgende vier singlepartijen kwamen de Amstelveense enkelspelspelers niet tot winst. Linda Chen en Den Haan verloren beiden met ruime cijfers hun enkelpartij. De invallers Audrey Oey en Brian Kwee maakten hun debuut in de eredivisie en deden dat stoer en met verve. Helaas verloren ook zij hun partij.

In de afsluitende gemengd dubbelspelen waren Van Barneveld/Kooijman met de gamestanden 19-21 en 20-22 nog heel dicht bij een partijwinst. Het tweede gemengd dubbelspel werd door de invallers Brian Kwee/Audrey Oey gespeeld. De twee jonge spelers speelden een bijzonder spannende eerste game met leuke en creatieve rally's zien. Helaas werd deze nipt verloren met 21-23. In de tweede game was het Duinwijckse dubbel geroutineerder, waardoor alsnog de partij werd verloren.

De einduitslag liet een 1-7 verlies voor de Amstelveense ploeg zien.

geplaatst door

verkregen via Van Zijderveld

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Victoria wint moeizaam van TFS Barendrecht

5 jaar geleden

volgend artikel

CBS de Duif wint badminton scholentoernooi

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws