Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Alex van Zaanen

Vier kwartfinales voor Oranje op Swedish Masters

© Alex van Zaanen+

Op de Swedish Masters in Zweden hebben de Nederlanders zeer fraaie prestaties geleverd door vier plekken in de kwartfinale te veroveren. Erik Meijs, het mannendubbel Arends/Maas, het vrouwendubbel Muskens/Piek en de mix Arends/Piek drongen door tot de laatste acht.

Erik Meijs klopte in de eerste ronde de Fransman Thomas Rouxel met 21-11, 17-21 en 21-8. Daarna speelde de Nederlander tegen Gabriel Ulldahl uit Zweden. Meijs verloor de eerste game nog met 13-21, maar knokte zich daarna terug in de wedstrijd om vervolgens de tweede en derde game met 21-15 te winnen. Zaterdag speelt Meijs tegen in de kwartfinale tegen Dieter Domke (Duitsland).De als eerste geplaatsten Eefje Muskens/Selena Piek versloegen in hun eerste wedstrijd van het vrouwendubbel het Franse koppel Fontaine/Lefel met 21-16 en 21-13. In de kwartfinale nemen de Nederlandse vrouwen het op tegen Nedelcheva/Popstoikova (Bulgarije). Jacco Arends/Jelle Maas (3) klopten in het mannendubbel de Engelsen Coles en Nottingham met 21-15 en 21-18. De Nederlanders spelen voor een plek bij de laatste vier tegen het duo Dolan/Magee uit Ierland.
In het gemengddubbel haalde het koppel Arends/Piek (3) de kwartfinale door een simpele 21-16 en 21-11 zege op het Franse duo Constantin/Choinet. Zaterdag wacht een confrontatie met de Zweedse tandem Nordh/Lennartsson.door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Op de weg terug!

4 jaar geleden

volgend artikel

Oranje-dubbels naar halve finales op Swedish Masters

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws