Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alex van Zaanen

Vrouwendubbel Eefje Muskens/Selena Piek naar finale in Zweden

© Alex van Zaanen+

Eefje Muskens en Selena Piek hebben de finale bereikt van het vrouwendubbel op de Swedish Masters in het Zweedse Uppsala. Een fantastische prestatie van de als eerste geplaatste Nederlandse vrouwen.

Muskens/Piek haalden de finale door in de halve finale met 21-19 en 21-10 te winnen van de Deense vrouwen Grebak/Helsbol. Zondag spelen de Nederlandse vrouwen, momenteel de nummers 17 van de wereld, tegen de als tweede geplaatsten Line Dankjaer Kruse/Marie Roepke (Denemarken).

De als derde geplaatsten Jacco Arends en Jelle Maas verloren in de halve eindstrijd van het mannendubbel helaas tegen het sterke koppel Cwalina/Wacha (1) uit Polen. Net als vorige maand op de Ierse Open moesten de Nederlanders het onderspit delven: 13-21 en 10-21.

Het gemengddubbel Arends/Piek, als derde geplaatst in Uppsala, trof in de halve finale het Duitse duo Kaesbauer/Herttirch (2). In een zeer spannende partij moesten Arends en Piek in drie games met 18-21, 21-16 en 19-21 hun meerdere erkennen in de titelverdedigers.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws