Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© René Lagerwaard

Vrouwendubbel Halkema/Mahulette naar finale Estonian International

© René Lagerwaard+

Het Oranje-duo Myke Halkema/Gayle Mahulette heeft voor een fraaie prestatie gezorgd op de Yonex Estonian International door zich te plaatsen voor de finale van het vrouwendubbel.

In de halve finale was het Nederlandse koppel met 21-18 en 21-17 te sterk voor het duo Thomas/Turner uit Wales. Zondag spelen Halkema en Mahulette in de eindstrijd tegen de als eerste geplaatsen Chervaykova/Vislova (Rusland).

Mahulette werd in het vrouwenenkel uitgeschakeld in de kwartfinale door de Russische Kosetskaya. Soraya de Visch Eijbergen kwam zelfs tot de halve finale, maar moest daarin met 16-21 en 20-22 haar meerdere erkennen in Ulitina uit Oekraïne./

In het gemengddubbel strandde Halkema met Robin Tabeling in de halve finale. Het Nederlandse koppel verloor in twee games van de Russen Durkin/Vislova (1). Ten slotte drong Tabeling ook door tot de laatste vier in het mannendubbel. Helaas bleken de Fransen Constantin/Ying Ping met 16-21 en 10-21 een maatje te groot.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Een lekker begin van 2014

4 jaar geleden

volgend artikel

Zilver voor Myke Halkema/Gayle Mahulette in Estland

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws