badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Weer trainen - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Weer trainen

Weer trainen - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

De jaarwisseling is weer achter de rug en waar veel mensen de dagen rond Kerst en oud en nieuw hebben gebruikt om uit te rusten van de trainingen en al de gespeelde toernooien heb ik deze dagen gebruikt om te herstellen van mijn laatste behandeling vlak voor Kerst.

Na Kerst heb ik nog twee keer kunnen trainen tot aan het nieuwe jaar.

Eindelijk was het dan januari, een nieuw jaar met nieuwe kansen maar voor mij vooral weer het moment waar ik mijn trainingen eindelijk weer normaal kan oppakken. De behandelingen lijken aan te slaan, ik kan al een redelijke training afwerken zonder pijn. Dat is voor mij een hele belangrijke stap.

De laatste dagen van het oude jaar waren er al kleine stappen in de goede richting, zo kon ik weer fietsen en dingen oprapen van de grond zonder pijn. Dit klinkt misschien wat overdreven, maar voor mij was dit een hele opluchting aangezien ik dit een jaar lang niet heb gekund. Ook heb ik de laatste tijd wat meer energie omdat ik makkelijker beweeg.

Lees de rest van dit artikel op de website van Kirsten van der Valk.

geplaatst door

verkregen via Kirsten van der Valk

vorig artikel

Piet en Guus in mijmerij

4 jaar geleden

volgend artikel

Psst... Vinny Lee hier: supervet toernooi in Geldrop!

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 36 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws