Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© sxc.hu

Alleen nog tijdelijke contracten op bondsbureau in Nieuwegein

© sxc.hu+

Per 1 maart a.s. zal Dennis van Putten Badminton Nederland verlaten. Dennis heeft zich de afgelopen anderhalf jaar, eerst als vrijwilliger en vervolgens als medewerker op het bondsbureau, ingezet om een stevige structuur voor communicatie binnen Badminton Nederland neer te zetten en heeft daarnaast voor een kwaliteitssprong en continuïteit in communicatie gezorgd.

Zijn tijdelijke contract zal helaas niet meer verlengd kunnen worden. Dit betekent echter niet dat de prioriteit van communicatie verminderd is.

Uit de kerntakendiscussie is gebleken dat relatiebeheer en promotie belangrijke focusgebieden voor de toekomst zijn. Communicatie zal daarbij van groot belang zijn en is daarmee met Marketing het onderwerp van een van de werkgroepen die de komende tijd een plan van uitwerking zullen presenteren voor de gekozen koers.

De taken van Dennis zullen in ieder geval tot een definitieve uitwerking van de werkgroep Communicatie en Marketing worden opgepakt door andere bondsbureaumedewerkers. Aanvullend zal gezocht worden naar enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten voor specifieke onderdelen van communicatie.

We zijn Dennis zeer dankbaar voor al zijn werk, inzet, enthousiasme en professionaliteit en wensen we hem veel succes voor de toekomst.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Bondscoach Rune Massing maakt WJK-selectie bekend

3 jaar geleden

volgend artikel

CLEAR! 230 is uit

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws