badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Almere thuis tegen Amersfoort - BV Almere
© BV Almere

Almere thuis tegen Amersfoort

Almere thuis tegen Amersfoort - BV Almere
© BV Almere +

Komende zaterdag 8 februari 2014 om 20.00 uur speelt Almere thuis in Sportcomplex Carl Dekker de tweede halve finale wedstrijd tegen Amersfoort. Almere won afgelopen woensdagavond in Amersfoort met 5-3 van Amersfoort en heeft in principe aan een gelijkspel genoeg om de finale te halen.

Middels de media en via onze eigen site heeft u kunnen lezen dat het uitermate spannend was in de eerste finalewedstrijd en coach Erik Staats verwacht ook zaterdag een wedstrijd waarin de spelers tot het uiterste moeten gaan en details de doorslag zullen geven. Ook assistent-coach Emmy Vlaar deelt die mening.

Het zal u duidelijk zijn dat de spelers, de coaches en de begeleiding van Almere rekenen op uw support en zij nodigen u dan ook van harte uit om het vlaggenschip van onze vereniging te ondersteunen.

Zaterdag 8 februari 2014 om 20.00 uur in Sportcomplex Carl Dekker de belangrijkste wedstrijd van het seizoen 2013-2014 van de Carlton Eredivisie: Almere - Amersfoort.

U bent van harte welkom op dit avondje badminton!

geplaatst door

verkregen via BV Almere

vorig artikel

VELO doet goede zaken in halve finale strijd

4 jaar geleden

volgend artikel

Besluiten Bondsvergadering 1 februari 2014

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 39 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws