Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

Bosch en Ridder door naar tweede ronde German Open

Op dag 2 van de Yonex German Open stond de eerste ronde voor de Nederlandse dubbelspelers op het programma.

Het koppel Ruud Bosch en Koen Ridder plaatste zich voor de tweede ronde door het Engelse duo Peter Briggs en Harley Towler knap met twee keer 21-19 te verslaan. Ook Jorrit de Ruiter en Samantha Barning wisten de tweede ronde te bereiken. Na winst met 23-21 in een spannende eerste game en verlies met 18-21 in de tweede, werd uiteindelijk toch gewonnen van Nico Ruponen en Amanda Hogstrom, door opgave van de Zweden bij een 17-9 voorsprong in het voordeel van het Nederlandse koppel. Jacco Arends en Selena Piek verloren van de als achtste geplaatste Kenichi Hayakawa en Misaki Matsutomo uit Japan: 21-10 15-21 17-21.

Eefje Muskens en Selena Piek wisten Anastasia Chervaykova en Nina Vislova uit Rusland met 21-7 21-19 te verslaan. De mannendubbel Jacco Arends en Jelle Maas strandde in deze eerste ronde. Arends en Maas verloren van de Fransen Baptiste Careme en Ronan Labar met 16-21 12-21.

Tenslotte waren Samantha Barning en Iris Tabeling niet opgewassen tegen Heather Olver en Kate Robertshaw uit Engeland en verlieten de strijd met 14-21 15-21.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Erik Meijs over de German Open

3 jaar geleden

volgend artikel

Nederlandse spelers door op Yonex Dutch Junior

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws