Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© René Lagerwaard

De Visch Eijbergen tegen Mahulette in vrouwenenkelfinale in Almere

© René Lagerwaard+

De finale in het vrouwenenkel op de Carlton NK 2014 gaat tussen Soraya de Visch Eijbergen (1) en Gayle Mahulette (2). De Visch Eijbergen won met 21-17 en 21-12 van Wendy Hoeve, terwijl Mahulette na een ware thriller tegen Lisa Malaihollo aan het langste eind trok.

Soraya was na de halve eindstrijd niet helemaal ontevreden. "Het ging wel, vond ik. Ik haalde haar shuttles wel en kon goed rondspelen. Wendy heeft wel een paar goede schijnbewegingen, maar verder kon ik spel goed maken."

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws