Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© BV Floriande

Finale Junior Master Circuit 2014 bij BV Floriande

© BV Floriande+

BV Floriande organiseert op 17 mei 2014 samen met Badminton Nederland de finale van het Junior Master Circuit 2014. Tevens hebben zij een optie om dit vervolgens nog twee jaar te doen.

Uit het ingediende bid van BV Floriande bleek duidelijk dat zij, naast het organiseren zelf, het evenement gaan inzetten om de eigen vereniging beter op de kaart te zetten en om de badmintonsport zowel lokaal als regionaal te promoten. Het evenement zal plaats vinden in de Sportcomplex Koning Willem-Alexander in Hoofddorp.

Op 29 april 2014 viert BV Floriande haar vijfjarig bestaan als vereniging. De vereniging is in juli 2006 begonnen als vriendenclubje maar inmiddels uitgegroeid naar vereniging met meer dan honderd leden. Door deze groei hebben zij nu de mogelijkheid gekregen om gebruik te kunnen maken van één van de mooiste sportvoorzieningen in de provincie Noord-Holland.

De locatie van het sportcomplex is gelegen in Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer. Hoofddorp heeft een aantal nieuwbouwwijken waar voldoende potentiële leden tussen moeten zitten om ze weer aan het sporten te krijgen. De doelgroep is van jong tot oud.

De nieuwe sporthal, die officieel op 8 maart a.s. wordt geopend, is voorzien van diverse technische zaken zoals speciale led verlichting en een computergestuurd scorebord. De gemeente Haarlemmermeer heeft 2014 uitgeroepen als het Jaar van de sport. De sport krijgt dit jaar extra aandacht in Hoofddorp en daar wil BV Floriande ook van mee profiteren.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

DKC strandt in halve finale play-offs

4 jaar geleden

volgend artikel

CLEAR! 229 is uit

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws